Terug

Volg Vandaag Inside

Cavani staat voor rentree bij Manchester United

Cavani staat voor rentree bij Manchester United

2 mrt 2021, 16:40

Edinson Cavani kan woensdag hoogstwaarschijnlijk zijn rentree maken bij Manchester United. Dat zei trainer Ole Gunnar Solskjaer een dag voor de uitwedstrijd tegen Crystal Palace (21.15 uur).

"Edinson heeft getraind en maakt weer deel uit van de selectie, dus dat is mooi. Hopelijk krijgt hij geen reactie na de training en kan hij meereizen met de ploeg", aldus Solskjaer.

De 34-jarige Cavani miste de afgelopen vier wedstrijden van United wegens een spierblessure. Zonder de Uruguayaanse aanvaller speelde de ploeg van Donny van de Beek twee keer op een rij doelpuntloos gelijk; in de Europa League tegen Real Sociedad en in de Premier League tegen Chelsea.

United - de nummer 2 van de Premier League - kan niet beschikken over Paul Pogba, die nog altijd hinder ondervindt van een dijbeenblessure.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.