Terug

Volg Vandaag Inside

Cavani lijkt klaar voor rentree bij PSG

Cavani lijkt klaar voor rentree bij PSG

5 mrt 2019, 21:20

PARIJS (ANP) - Edinson Cavani lijkt klaar voor zijn rentree bij Paris Saint-Germain. In de aanloop naar de return tegen Manchester United woensdag in de achtste finales van de Champions League trainde de aanvaller uit Uruguay twee keer voluit mee. Als een terugslag uitblijft, zou hij voor eigen publiek weer kunnen aantreden.

Cavani raakte eind vorige maand geblesseerd aan zijn dijbeen. Hij miste daardoor onder meer de gewonnen uitwedstrijd tegen Manchester United (0-2). ,,We zullen op de dag van de wedstrijd een beslissing nemen over de rol die Cavani kan gaan vervullen'', liet trainer Thomas Tuchel weten.

De Duitse coach van PSG nam met een glimlach kennis van de beoogde tactiek van collega Ole Gunnar Solskjaer. De Noor zei in zijn vooruitblik dat het maken van het eerste doelpunt voor zijn ploeg van cruciaal belang zou zijn om de achterstand nog te kunnen wegwerken.

,,Ons doel is eveneens om de score te openen'', merkte Tuchel met een grijns op. ,,Zij mogen dan misschien als eerste ploeg willen scoren, maar belangrijker is dan dat we adequaat reageren.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.