Terug

Volg Vandaag Inside

Cassierra naar koploper in Argentinië

Cassierra naar koploper in Argentinië

31 jan 2019, 15:08

AMSTERDAM (ANP) - Mateo Cassierra vervolgt zijn voetballoopbaan in Zuid-Amerika. De 21-jarige spits van Ajax ondertekende donderdag een verbintenis bij Racing Club, de koploper uit de Argentijnse competitie.

Ajax nam Cassierra in de zomer van 2016 over van Deportivo Cali voor een bedrag van rond de 5 miljoen euro. In Amsterdam wist de Colombiaan niet door te breken. Hij kwam vooral uit voor het tweede elftal, waarmee hij vorig seizoen in de eerste divisie de titel behaalde. Met achttien doelpunten werd Cassierra topscorer van Jong Ajax.

Dit seizoen verhuurde Ajax de spits aan FC Groningen, maar ook daar groeide Cassierra niet uit tot basisspeler. Na de eerste seizoenshelft keerde de Colombiaan terug bij Ajax. Trainer Erik ten Hag nam hem in januari al niet mee op trainingskamp naar Florida.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.