Terug

Volg Vandaag Inside

Cassierra debuteert bij FC Groningen

Cassierra debuteert bij FC Groningen

25 aug 2018, 19:51

DOETINCHEM (ANP) - Aanvaller Mateo Cassierra maakt in de uitwedstrijd tegen De Graafschap (aanvang: 18.30 uur) zijn debuut voor FC Groningen. Trainer Danny Buijs heeft de Colombiaanse huurling van Ajax een basisplaats gegeven voor het duel in Doetinchem.

Cassierra krijgt de voorkeur boven Tom van Weert, die in de eerste twee verloren competitiewedstrijden van de Groningers niet tot scoren kwam. Hij behoort op de Vijverberg niet tot de selectie, evenmin als middenvelder Jesper Drost. Beiden leverden vrijdag kritiek op Buijs en willen graag op korte termijn verhuizen naar een andere club.

Met Cassierra maken ook Michael Breij en Tim Handwerker hun basisdebuut bij de Groningers. Aanvaller Mimoun Mahi ontbreekt in Doetinchem. Hij is niet fit. Tom van de Looi is wisselspeler.

Bij De Graafschap maakt aanvaller Mohamed Hamdaoui zijn competitiedebuut. Daardoor begint Youssef El Jebli op de bank.

FC Groningen won op 2 december 2017 voor de laatste keer een uitwedstrijd in de eredivisie (0-3 bij ADO Den Haag).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.