Terug

Volg Vandaag Inside

Casillas meldt zich na hartaanval weer bij FC Porto

Casillas meldt zich na hartaanval weer bij FC Porto

1 juli 2019, 13:51

FC Porto is maandag begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Opvallend genoeg was ook Iker Casillas aanwezig. De 37-jarige doelman werd onlangs getroffen door een hartaanval.

Precies twee maanden geleden raakte de doelman onwel op de training van Porto. Casillas werd vervoerd naar het ziekenhuis en direct geopereerd. Na de operatie werd meteen duidelijk dat de doelman buiten levensgevaar was.

Waar de toekomst van Casillas ligt, is nog onduidelijk. De doelman nam na zijn hartaanval voor onbepaalde tijd verlof, en het is nog maar de vraag of en wanneer hij op dit niveau kan terugkeren.

De dag na de operatie ontstonden er geruchten dat Casillas met onmiddellijke ingang zijn loopbaan moest beëindigen. De Porto-doelman zou volgens cardioloog en voormalig basketbal-speler Juan Antonio Corbalan niet langer in staat zijn om topsport te beoefenen.

Toch werden die geruchten al snel tegengesproken door de oud-keeper van Real Madrid. 'Laat mij het nieuws aankondigen wanneer het moment is aangebroken', zei Casillas op Twitter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.