Terug

Volg Vandaag Inside

Casillas krijgt tijdens herstel functie in technische staf FC Porto

Casillas krijgt tijdens herstel functie in technische staf FC Porto

15 juli 2019, 14:20

Iker Casillas maakt komend seizoen deel uit van de begeleidingsstaf van FC Porto. De Spaanse doelman is op de weg terug na zijn hartinfarct van begin mei. Casillas gaat een verbindende rol vervullen tussen de trainer en de spelers. Mogelijk dat zijn takenpakket daarna nog wordt uitgebreid naar andere functies binnen de club.

De 38-jarige Casillas raakte ruim twee maanden terug onwel op de training van zijn club. Nadat hij met spoed naar een ziekenhuis in de stad was vervoerd, constateerden de doktoren een myocardinfarct, een infarct aan het weefsel van het hart. Na vijf dagen mocht hij het ziekenhuis verlaten.

In maart van dit jaar verlengde Casillas zijn contract bij Porto. Of hij ook zelf weer gaat keepen als hij volledig is hersteld, is nu nog niet duidelijk.

Casillas speelde 167 interlands met Spanje en veroverde drie grote prijzen met de nationale ploeg: wereldkampioen in 2010 en Europees kampioen in 2008 en 2012.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.