Terug

Volg Vandaag Inside

Caroline ziet Johan geframed worden in campagnefilmpje VVD: 'Niet okay om dat zo te plaatsen'

Caroline ziet Johan geframed worden in campagnefilmpje VVD: 'Niet okay om dat zo te plaatsen'

14 mrt 2023, 14:00

Caroline van der Plas is niet blij met de manier waarop de VVD een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside met Mark Rutte heeft geplaatst op social media. Dat laat de voorvrouw van de BoerBurgerBeweging weten op Twitter.

Nadat Johan zich maandagavond fel uitsprak tegen Rutte, gaf hij ook aan op rechts geen fatsoenlijk alternatief te zien. Daarop zei Rutte: "Dan stem je dus gewoon VVD, weer." Johan zei vervolgens grappend: "Exact," waarna hij Rutte de hand schudde.

Direct daarna zei Johan echter op serieuze toon: "Nu, met de provinciale statenverkiezingen, stem ik helemaal niet op VVD. Ik kom pas in de problemen als dadelijk de andere verkiezingen komen, en de situatie is nog zo. Want ik wil niet meer op deze VVD stemmen. En nu kan ik het omzeilen door een stem tegen iemand te plaatsen, waardoor de BBB heel groot wordt."

Op het Twitter-account van de VVD is het fragment echter te zien zónder het laatste gedeelte. De video eindigt wanneer Johan en Rutte elkaar de hand schudden. De partij schrijft bij de video: "Eén stem binnen. Woensdag de rest. Kies 15 maart VVD."

Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging reageert ontstemd onder de VVD-tweet: "Niet okay om dit zo te plaatsen VVD. Wetende dat Johan pal daarna zegt dat hij op BBB stemt," met daarbij het laatste gedeelte van het Vandaag Inside-fragment.

Bekijk het complete fragment in de video hieronder.

Johan: 'Ik wil niet meer op deze VVD stemmen'
0:38
Johan: 'Ik wil niet meer op deze VVD stemmen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.