Terug

Volg Vandaag Inside

Caroline van der Plas voert campagne om nummer 'Sweet Caroline' in Top 2000 te krijgen

4 dec 2023, 08:38

Als het aan Caroline van der Plas ligt, komt het nummer Sweet Caroline van Neil Diamond dit jaar in de top 10 van de Top 2000 op NPO Radio 2. Zondag vertelde de BBB-lijsttrekker dat ze er alles aan zou gaan doen om dat voor elkaar te krijgen.

"Ik wil Sweet Caroline heel graag in de top 10 krijgen en daar ga ik de komende weken alles aan doen, kan ik je vertellen. Dat zou ik hartstikke mooi vinden", zei de politica in de uitzending op NPO Radio 2. Van der Plas kreeg van dj's Wouter van der Goes en Frank van 't Hof daarna het podium om het nummer op de stemlijstjes van luisteraars van NPO Radio 2 te krijgen en daar maakte ze dankbaar gebruik van.

"Neil Diamond is sowieso een fantastische zanger. Sweet Caroline is natuurlijk helemaal mijn nummer. Maar ik zie ook dat in de voetbalstadions, op feesten, je hoort het overal en als Sweet Caroline begint te spelen is het altijd feest. En als ik binnenkom, is het ook altijd feest", zei Van der Plas lachend.

Hoewel het nummer afgelopen jaar een aantal plekken was gezakt naar plaats 169, denkt Van der Plas dat een top 10-notering er dit jaar nog wel in zit. "Wij zakten ook wel eens in de peilingen, maar uiteindelijk hebben wij weer gewonnen: 7 zetels erbij. Dus mensen, stem voor Sweet Caroline in je lijstje en haal Sweet Caroline in de top 10. Dat zou fantastisch zijn."

Het nummer 'Sweet Caroline' wordt door Wilfred Genee regelmatig ingezet tijdens uitzendingen van Vandaag Inside. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.