Terug

Volg Vandaag Inside

Caroline van der Plas reageert op uitspraken Johan Derksen: 'Je hebt gelijk’

Caroline van der Plas reageert op uitspraken Johan Derksen: 'Je hebt gelijk’

21 apr 2023, 20:32

Caroline van der Plas reageert via Twitter op uitspraken van Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp in Vandaag Inside. Het trio hoorde de BBB-fractievoorzitter een apart geluid maken tijdens een debat in de Tweede Kamer, en stelde dat het om een boer ging.

“Volgens mij was dat een boertje”, reageerde Wilfred, na het zien van de beelden van Caroline. “Een oprispinkje.” Johan: "Jawel, maar je ziet aan haar dat ze uitgeput is. Die heeft zich de tering gewerkt en is uitgeput, die is echt toe aan een paar weken vakantie.”

Via social media geeft Van der Plas nu uitsluitsel. “Hey Johan, René en Wilfred, jullie hebben gisteren smakelijk gelachen om mijn boer in de Tweede Kamer, maar het was geen boer maar een hik”, legt de politica uit. “Het was een hik en er kwam een gek knorretje bij, dus het mysterie is opgelost.”

Van der Plas geeft aan dat ze inderdaad erg vermoeid was. “Johan, je hebt gelijk. Ik was ook echt knettermoe. Ik hoop deze dagen weer een beetje bij te kunnen slapen en dan na het reces weer fris en fruitig in de kamer te zijn en verder te strijden.”

Vandaag Inside-tafel hoort Caroline van der Plas een boertje tijdens debat
1:38
Vandaag Inside-tafel hoort Caroline van der Plas een boertje tijdens debat

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.