Terug

Volg Vandaag Inside

Caroline van der Plas pakt werkzaamheden weer op na bedreigingen

Caroline van der Plas pakt werkzaamheden weer op na bedreigingen

4 aug 2022, 14:20

 Een week nadat Caroline van der Plas (55) een stap terugdoet wegens bedreigingen, pakt ze haar werk weer op. Dat betekent dat ze weer werkbezoeken kan doen en haar gezicht ook weer in de media laat zien.

Dat vertelt Caroline exclusief aan RTL Boulevard. De veiligheidsmaatregelen in en rond de woning van Caroline zijn deze week afgerond, ook zijn er maatregelen getroffen rondom haar persoonlijke beveiliging. Over de aard van de maatregelen kan en mag zij niks zeggen, maar ze zijn zodanig geoptimaliseerd dat Caroline haar werkzaamheden buiten de deur weer oppakt.

De fractieleider laat in een reactie weten dat ze zich na de bedreigingen niet gehinderd voelt om iets te zeggen, maar wel meer op haar hoede is. Ook kan ze nu niet meer "100 procent" haar werk doen, zegt ze. Ze vindt het "niet kunnen" dat ze niet ongehinderd op pad kan gaan. "Het reces wil ik juist graag gebruiken om veel mensen te spreken." Een gepland bezoek aan de Kaasmarkt in Edam zit er bijvoorbeeld niet in.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.