Terug

Volg Vandaag Inside

Caroline van der Plas looft politiek verslaggevers Sam Hagens en Merel Ek: 'Bijters'

Caroline van der Plas looft politiek verslaggevers Sam Hagens en Merel Ek: 'Bijters'

9 sep 2022, 18:45

Sam Hagens en Merel Ek hebben in sneltreinvaart bekendheid verworven met hun scherpe interviews met politiek Nederland. Ook Caroline van der Plas is onder de indruk van de twee verslaggevers van Vandaag Inside en Hart van Nederland.

Dat schrijft Van der Plas op Twitter naar aanleiding van Sam's interview met minister Rob Jetten. In het gesprek wordt Jetten gevraagd naar zijn eigen afwezigheid bij belangrijke debatten over de energierekening in Nederland. De minister voor Klimaat en Energie is naar eigen zeggen dan in het buitenland.

Tijdens het gesprek verwijst Jetten voor nieuwe maatregelen van het kabinet naar Prinsjesdag, waarop Sam ingrijpt: "Sorry dat ik u onderbreek. Rutte zegt dat ook elke dag en mensen zijn het echt zat om dat aan te horen. De onrust is echt té groot om steeds maar te verwijzen naar Prinsjesdag. Waarom gaat u niet meer doen?!"

Het interview is volgens Van der Plas een voorbeeld voor het goede werk van Sam én Merel. Op sociale media schrijft zij lovende woorden: "We hebben in dit land afgesproken om te wachten op Prinsjesdag. Nee, dat heeft het Kabinet afgesproken. Het land wil nu actie. Goed stevig doorgevraagd door Sam Hagens. Samen met Merel Ek politiek-journalistiek talent. Bijters", besluit de lijsttrekker van de BoerBurgerBeweging.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.