Terug

Volg Vandaag Inside

Caroline van der Plas hoort opvallende benaming door Johan: 'Een liefdevol compliment'

Caroline van der Plas hoort opvallende benaming door Johan: 'Een liefdevol compliment'

16 feb 2023, 00:00

Caroline van der Plas heeft via Twitter gereageerd op een opvallende benaming voor haar door Johan in Vandaag Inside.

Johan vertelde woensdagavond over op welke mogelijke partij hij gaat stemmen op 15 maart. "Ik heb drie opties: VVD trouw blijven tegen beter weten in, dat heb ik nu ook gedaan. Dan, het beste programma heeft JA21, dat is het programma wat mij het beste aanspreekt, maar ik heb geen vertrouwen in de mensen die daar zitten om het uit te voeren. En de BBB (BoerBurgerBeweging, red.), daar heb ik een zwak voor Caroline en dat is niet alleen een partij voor de boeren, maar dat is een partij voor het platteland en dan ben ik solidair met het platteland. dus ik moet het nog even afwegen."

Vervolgens noemde Johan Caroline een 'Belgische knol'. "Caroline, dat geloof je misschien niet, maar dat was een heel tenger mooi meisje. Het is nog steeds een mooi meisje, maar niet tenger meer."

De reactie van Caroline luidt als volgt: "Johan Derksen noemt me een Belgische knol. Ik zie dat als een liefdevol compliment. Ik associeer het met een Hardwerkende stamper. Mijn vader noemde mijn moeder altijd liefdevol zijn 'Ierse setter'. Vurig en eigenwijs", aldus de BBB-voorvrouw.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.