Terug

Volg Vandaag Inside

Caroline: 'Als ik een Belgische knol ben, dan is Johan Derksen een lekkere hengst!'

Caroline: 'Als ik een Belgische knol ben, dan is Johan Derksen een lekkere hengst!'

21 feb 2023, 13:12

Caroline van der Plas heeft voor de camera van De Telegraaf gereageerd op een opvallende benaming, die ze vorige week kreeg van Johan Derksen. In Vandaag Inside noemde Johan de frontvrouw van de BoerBurgerBeweging liefkozend een "Belgische knol."

Over die benaming zegt Caroline voor de camera van De Telegraaf: "Ik vind het gewoon hartstikke grappig, ik moet er echt zó om lachen. Dat is echt typisch Johan Derksen. En ik hou daarvan. Ze vervolgt: "Belgische knollen zijn prachtig mooie paarden en lekkere, hardwerkende stampers. Daar wil ik wel mee geassocieerd worden."

"Als u een Belgische knol bent, wat is Johan Derksen dan?" is de vervolgvraag van Pim Sedee, verslaggever van De Telegraaf. Caroline antwoordt lachend: "Ik zou bijna willen zeggen: een lekkere hengst!" Dan serieuzer: "Ik ben niet zo van de snorren, maar ik vind wel dat Johan een grappig gezicht heeft. Een pretogen-gezicht, daar houd ik wel van."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.