Terug

Volg Vandaag Inside

Carlos Sainz wordt beroofd van horloge van 300.000 euro; weet dief zelf te overmeesteren

Carlos Sainz wordt beroofd van horloge van 300.000 euro; weet dief zelf te overmeesteren

4 sep 2023, 13:02

Formule 1-coureur Carlos Sainz is na de Grote Prijs van Italië in Monza het slachtoffer geworden van een beroving. De 29-jarige Spanjaard werd in Milaan op straat beroofd van een duur horloge, zo bevestigen zijn werkgever Ferrari en de Italiaanse politie aan het Duitse persbureau DPA.

Naar verluidt ging Sainz, samen met zijn trainer en een aantal omstanders, zelf achter de dieven aan. En met succes: de coureur heeft zijn Richard Mille - met een waarde van ongeveer 300.000 euro - weer terug. De drie daders, mannen in de leeftijd van achttien tot en met twintig jaar, werden kort daarop afgevoerd door de politie.

Sainz was eerder op de dag bij de Grote Prijs van Italië in Monza vanaf poleposition gestart. Hij finishte als derde achter winnaar Max Verstappen en diens teamgenoot Sergio Pérez.

Leclerc

Het is niet de eerste keer dat een Ferrari-coureur van zijn horloge wordt beroofd. Vorig jaar overkwam het Charles Leclerc na de Grand Prix van Emilia-Romagna. Tijdens het uitdelen van handtekeningen werd zijn horloge van hem ontnomen. De dader is nooit gepakt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.