Terug

Volg Vandaag Inside

Carlo Boszhard looft Vandaag Inside-trio: ‘Dán is TV op zijn allerbest’

Carlo Boszhard looft Vandaag Inside-trio: ‘Dán is TV op zijn allerbest’

5 sep 2022, 09:54

Carlo Boszhard kijkt graag naar Vandaag Inside. Dat zegt de TV-presentator annex producent in gesprek met VARAgids. Carlo looft de authenticiteit van Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp.

“TV is mooi als het rauw is, dat je echt het gevoel van de dag hebt. Een goed voorbeeld daarvan vind ik het door Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee gemaakte Vandaag inside”, zegt Carlo. “Zonder autocue, onvoorspelbaar, authentiek en daarmee rauw. Dan is tv op zijn allerbest.”

“Bij de dragshow Make up your mind, die wij maken, gaan we met kleur- en audionabewerking aan de gang. Dat is een grote entertainmentshow vol effecten”, vervolgt de presentator. “Maar puur vier mensen aan een tafel die discussiëren zonder een klem op hun mond is goud. Dat geeft zo’n ­programma ballen.” Carlo pikt Gijp er tussenuit. “Een hele slimme man. Een personality die heel goed weet hoe je de boel aanwakkert.”

Bij een programma als Op1 ontbreekt het daaraan, vindt Carlo. “Wat ik erop tegen heb is dat alles uitgeschreven wordt op autocue. Dan hoor ik in het intro van het gesprek de redactie al doorklinken. Dan komt het gesprek en gaan ze heel erg hun vragenlijstje af terwijl er vaak geen enkele zijweg bewandeld wordt. Hoe meer je de boel vastzet hoe minder speels. Dat voelt de kijker en die haakt uiteindelijk af.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.