Terug

Volg Vandaag Inside

Carel Eiting verslaat wielrenners Jumbo-Visma in digitale wielerkoers

Carel Eiting verslaat wielrenners Jumbo-Visma in digitale wielerkoers

19 apr 2020, 21:50

In een digitale wielerkoers heeft Carel Eiting de renners van Jumbo-Visma verslagen. Hij deed samen met een aantal ploeggenoten van Ajax mee aan een digitale koers en was een minuut sneller dan onder andere Robert Gesink en Steven Kruijswijk.

Grischa Niermann, ploegleider van Jumbo-Visma, grapt tegenover de NOS: 'Als Carel een overstap naar het wielrennen wil maken, is hij bij onze ploeg van harte welkom.'

Toch nuanceert de ploegleider de uitslag ook: Deze uitslag betekent niet per se dat hij de beste wielrenner van het groepje is. Het was ook eigenlijk niet de bedoeling dat er een wedstrijdelement aan vast zou zitten. Dan zou de uitslag er wel iets anders uit hebben gezien. We wilden steeds een paar rondjes sprinten en dan weer bij elkaar komen. Maar de communicatie was soms lastig, dus dat lukte niet helemaal. De laatste twee rondjes gingen we wel even koersen. Eiting zat op dat moment al een stuk vooruit en dus kwam hij als eerste over de streep.'

Niermann is wel uit op revanche. Hij hoopt binnenkort met zijn team de Ajacieden te verslaan op FIFA: 'Wij hebben daarin ook onze specialisten, haha. Dylan Groenewegen en Mike Teunissen kunnen dat prima. Of we rijden nog eens tegen elkaar op de fiets. Als er dan maar wel iemand van Jumbo wint.'

Had Johan meegedaan aan de race, dan had hij ongetwijfeld gewonnen. Hij waant zich regelmatig een professionele wielrenner: 'Dan maak ik mezelf wijs dat ik ontsnapt ben!' Bekijk de beelden hieronder.

VIDEO - Johan waant zich professionele wielrenner

Johan waant zich professionele wielrenner
1:56
Johan waant zich professionele wielrenner

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.