Terug

Volg Vandaag Inside

Cardiff plant al eerbetoon Sala

Cardiff plant al eerbetoon Sala

25 jan 2019, 09:50

CARDIFF (ANP) - Emiliano Sala speelde geen minuut voor Cardiff City, maar de club uit Wales houdt komende dinsdag voorafgaande aan de uitwedstrijd tegen Arsenal in het Emirates Stadium van Londen een eerbetoon aan de Argentijn, die vermoedelijk is omgekomen door een vliegtuigcrash boven het Kanaal.

Dat zei directeur Ken Choo van de club uit de Premier League, die de spits net had overgenomen van FC Nantes. ,,De Premier League en Arsenal hebben ons geweldig gesteund en bieden alle medewerking'', aldus Choo, die voor de thuiswedstrijd tegen Bournemouth op 2 februari ook een eerbetoon voor Sala heeft aangekondigd. De details worden de komende dagen bekendgemaakt.

Het privévliegtuigje waarin Sala (28) en de 60-jarige Britse piloot David Ibbotson van Frankrijk naar Wales vlogen, verdween maandagavond boven zee van de radar. Politie en kustwacht van eiland Guernsey speurden drie dagen lang de zee af, zonder resultaat. De zoektocht werd donderdagavond gestaakt. ,,De kansen dat beide personen op dit moment nog leven zijn extreem klein", verklaarde de kustwacht. Kort daarna kwamen smeekbedes van de vader en de zus van Sala om toch vooral verder te zoeken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.