Terug

Volg Vandaag Inside

Cardiff City wint voor Sala

Cardiff City wint voor Sala

2 feb 2019, 21:28

CARDIFF (ANP) - Cardiff City heeft de eerste thuiswedstrijd sinds het verdwijnen van Emiliano Sala in winst omgezet. De ploeg uit Wales versloeg Bournemouth met 2-0. De Engelse middenvelder Bobby Reid maakte op zijn 27e verjaardag beide doelpunten. Reid opende al in de vijfde minuut de score uit een strafschop en vierde dat door een blauw shirt met daarop een foto van Sala omhoog te houden. Hij maakte in de slotfase plaats voor debutant Leandro Bacuna (ex-Groningen).

De wedstrijd stond vooral in het teken van de recordaankoop van Cardiff City die vermoedelijk nooit zal spelen voor de club. De Argentijnse spits zou begin vorige week van Nantes naar Wales vliegen, maar het toestel verdween boven Het Kanaal van de radar. Nog altijd is geen spoor aangetroffen van het vliegtuigje en van de twee inzittenden: Sala en piloot David Ibbotson.

Een foto van de Argentijn sierde zaterdag de voorkant van het programmaboekje van Cardiff City. ,,Emiliano is vanavond niet bij ons, maar we bidden voor hem en David'', stond erin. Voor de aftrap werd een minuut stilte gehouden. De toeschouwers vormden met papiertjes de Argentijnse vlag, met de naam Sala daarin.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.