Terug

Volg Vandaag Inside

Cardiff City verbreekt clubrecord voor spits

Cardiff City verbreekt clubrecord voor spits

19 jan 2019, 21:55

CARDIFF (ANP) - Cardiff City heeft een recordbedrag neergeteld voor Emiliano Sala. De Argentijnse spits komt voor naar verluidt 18 miljoen pond, omgerekend ruim 20 miljoen euro, over van Nantes. Sala (28) maakte dit seizoen twaalf doelpunten in de Franse competitie. De afgelopen twee jaar tekende de Argentijn steeds voor twaalf doelpunten in de Ligue 1.

Cardiff City kan wel een scorende spits gebruiken, want de nieuwkomer in de Premier League maakte in 23 wedstrijden pas negentien doelpunten. De club uit Wales staat net onder de degradatiestreep, op de achttiende plek. Sala ondertekende een contract tot de zomer van 2022 bij Cardiff City. ,,Heel speciaal om de duurste speler ooit van deze club te zijn'', zei de Argentijn, die Gary Medel aflost als recordaankoop van de club. Voor de Chileen betaalde Cardiff in 2013 zo'n 12,5 miljoen euro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.