Terug

Volg Vandaag Inside

Cardiff City houdt Sala altijd in gedachten

Cardiff City houdt Sala altijd in gedachten

8 feb 2019, 08:28

CARDIFF (ANP) - Hij speelde nooit voor Cardiff City, maar toch zal Emiliano Sala voor altijd in de gedachten blijven van iedereen die betrokken is bij de club uit Wales. ,,We bieden ons meest oprechte medeleven en condoleances aan aan de familie van Emiliano'', staat in een korte verklaring op de website van Cardiff City. ,,Hij en David zullen voor altijd in onze gedachten zijn.''

Donderdagavond bleek dat het lichaam dat eerder in de week was aangetroffen in het vliegtuigwrak op de bodem van Het Kanaal van Sala is. De Argentijnse spits zou op 21 januari per vliegtuig van zijn oude club Nantes naar zijn nieuwe werkgever in Cardiff vliegen. Boven Het Kanaal verdween het eenmotorige toestel van de radar. Het vliegtuig werd zondag, na een lange zoektocht, gelokaliseerd op de zeebodem.

Het lichaam van piloot David Ibbotson is nog altijd spoorloos.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.