Terug

Volg Vandaag Inside

Cannavaro aan de slag als bondscoach China

Cannavaro aan de slag als bondscoach China

15 mrt 2019, 18:36

HONGKONG (ANP/RTR) - Fabio Cannavaro is door de Chinese voetbalbond aangesteld als bondscoach. De 45-jarige Italiaan is de trainer van het Chinese team voor de China Cup, die volgende week begint. De voetbalbond heeft nog niet bekendgemaakt of het een tijdelijke of een permanente aanstelling betreft.

Cannavaro, die als speler met Italië wereldkampioen werd in 2006, krijgt hulp van de 70-jarige Marcello Lippi. De ervaren trainer, die opstapte als bondscoach van China na de uitschakeling van de Chinezen in de kwartfinale van de Azië Cup, krijgt een adviserende rol.

Cannavaro is al werkzaam in het Aziatische land. De oud-verdediger is trainer van de Chinese topclub Guangzhou Evergrande.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.