Terug

Volg Vandaag Inside

Cancelen theatertour heeft volgens Gordon niks te maken met slechte kaartverkoop: ‘Zo triest!’

7 mrt 2024, 19:35

Gordon vertelde donderdag in De 538 Middagshow dat het cancelen van zijn theatertour niets te maken heeft met een 'slechte kaartenverkoop' (zie video hierboven).

Gordon bracht onlangs na een afwezigheid van acht jaar Album van mijn Leven uit en zou ook langs theaters door het land reizen, maar dat gaat niet door. Ook met de promotionele werkzaamheden is hij gestopt, omdat ‘de negatieve reacties veel impact op hem hebben gehad’.

Verschillende media brachten eerder naar buiten dat het annuleren van zijn shows te maken had met een teleurstellende kaartenverkoop, maar volgens Gordon is daar niks van waar. “Dat is zo ontzettend flauw van dat Shownieuws om na vier of vijf uur dat we online waren te melden: de kaartenverkoop gaat zo slecht. Alleen het feit al dat je zo triest bent dat je plattegronden van theaters gaat bekijken. 'Nou, er zijn maar tien kaartjes verkocht.' In wat voor tijd leven we jongens? Kom op, waar ben je in godsnaam mee bezig”, besluit de zanger.

De Vandaag Inside-tafel ging onlangs stuk om de muzikale comeback van Gordon. Bekijk de beelden hieronder.

Vandaag Inside-tafel gaat helemaal stuk om muzikale comeback Gordon: ‘Laat nog eens zien!’
6:05
Vandaag Inside-tafel gaat helemaal stuk om muzikale comeback Gordon: ‘Laat nog eens zien!’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.