Terug

Volg Vandaag Inside

Cambuur ten koste van Vitesse naar halve finale KNVB-Beker

Cambuur ten koste van Vitesse naar halve finale KNVB-Beker

7 feb 2024, 20:46

Eerstedivisionist Cambuur heeft zich geplaatst voor de halve finale van de KNVB-beker. De Friezen waren op eigen veld met 3-1 te sterk voor Vitesse, dat laatste staat in de Eredivisie. Cambuur is de nummer 8 van de eerste divisie.

Milan Smit was twee keer trefzeker voor de thuisploeg. Hij opende in de 35e minuut de score en bepaalde vlak voor tijd uit een penalty de eindstand. De Algerijn Anis Hadj-Moussa had 10 minuten voor tijd gelijkgemaakt voor Vitesse en Fedde de Jong nam kort daarna de 2-1 voor zijn rekening.

In het seizoen 2016/2017 reikte Cambuur ook tot de laatste vier van de KNVB-beker. Destijds was AZ in Alkmaar na penalty's te sterk.

Dinsdag plaatste NEC zich al voor de halve eindstrijd van de beker door winst op ADO Den Haag. De andere duels in de kwartfinales gaan tussen Feyenoord en AZ en FC Groningen en Fortuna Sittard.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.