Terug

Volg Vandaag Inside

Cambuur niet verder met trainer Hake

Cambuur niet verder met trainer Hake

14 mrt 2019, 12:21

LEEUWARDEN (ANP) - Trainer René Hake is bezig aan zijn laatste maanden bij eerstedivisionist SC Cambuur. Het aflopende contract van Hake wordt niet verlengd, zo meldt de nummer dertien van de Keuken Kampioen Divisie.

De 47-jarige Hake is pas vanaf begin 2018 in dienst bij SC Cambuur. Onder zijn leiding haalde Cambuur vorig seizoen de play-offs, waarin het in de eerste ronde werd uitgeschakeld door FC Dordrecht.

Voor zijn periode bij Cambuur was Hake trainer bij FC Twente, waar hij de ontslagen Alfred Schreuder opvolgde. Bij Cambuur volgde Hake in januari van vorig jaar Marinus Dijkhuizen op.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.