Terug

Volg Vandaag Inside

Cambuur in Maastricht langs tiental MVV

Cambuur in Maastricht langs tiental MVV

23 dec 2018, 17:43

MAASTRICHT (ANP) - Cambuur heeft het laatste duel van dit kalenderjaar in de eerste divisie gewonnen. De Friezen wonnen de uitwedstrijd tegen MVV met 2-1. MVV speelde de halve wedstrijd met een man minder.

MVV-middenvelder Nathan Mbuyamba werd in de eerste minuut van de tweede helft weggestuurd met een rode kaart, wegens het vasthouden van Issa Kallon. De toegekende strafschop werd benut door Robin Maulun. Vijf minuten later maakte Tyrone Conraad er 0-2 van. Via Joeri Schroijen kwamen de Limburgers nog terug tot 1-2. De wedstrijd werd enkele minuten stilgelegd wegens spreekkoren van de aanhang van MVV.

Door de wedstrijd tussen de twee middenmoters te winnen, stijgt Cambuur (28 punten) naar de negende plek en staat het drie punten achter de subtop. MVV staat elfde met 26 punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.