Terug

Volg Vandaag Inside

Cambuur-topscorer Mühren blijft in Nederland

Cambuur-topscorer Mühren blijft in Nederland

3 juli 2020, 13:37

Robert Mühren speelt ook komend seizoen voor SC Cambuur. De Friese club heeft de 31-jarige aanvaller voor nog een jaar gehuurd van de Belgische voetbalploeg Zulte Waregem. Mühren maakte afgelopen seizoen 26 doelpunten en werd daarmee topscorer in de Keuken Kampioen Divisie.

Cambuur koerste als nummer 1 van de ranglijst af op promotie naar de eredivisie, tot de competitie in maart werd stilgelegd en later zelfs werd beëindigd als gevolg van de coronacrisis. De Friese club probeerde samen met De Graafschap via een kort geding alsnog promotie af te dingen, maar de rechter zag geen reden om het KNVB-besluit terug te draaien.

"We gaan voor sportieve revanche", zegt Mühren in een videoboodschap aan de fans van Cambuur. De Volendammer staat nog een jaar onder contract bij Zulte Waregem. Hij speelde eerder voor onder meer FC Volendam, AZ, Sparta en NAC Breda.

Cambuur wist de afgelopen dagen ook verdediger Sven Nieuwpoort en keeper Sonny Stevens vast te leggen. De club uit Leeuwarden onthulde de contractverlenging van de doelman via een komisch filmpje, waarin het zogenaamd via WhatsApp een peiling hield binnen de selectie, een verwijzing naar de bekritiseerde manier waarop de KNVB een beslissing nam over de beëindiging van het seizoen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.