Terug

Volg Vandaag Inside

Caissière in shock: man wil afrekenen in supermarkt met geslachtsdeel

Caissière in shock: man wil afrekenen in supermarkt met geslachtsdeel

27 dec 2022, 00:00

In een supermarkt in het Britse Warrington heeft een bizarre 'betaling' plaatsgevonden. Een 34-jarige man probeerde namelijk een fles drank af te rekenen met zijn geslachtsdeel. Dat schrijft Warrington Guardian.

De man, genaamd Guy Willis, liep een buurtwinkel in Orford binnen om alcohol te kopen. Toen de vrouw achter de kassa hem vroeg te betalen, trok de man zijn broek uit en vroeg hij of hij met zijn penis kon betalen. De caissière schrok zich enorm en vroeg hem zijn broek aan te trekken en belde de politie.

Willis vluchtte de supermarkt uit, maar werd later geïdentificeerd door middel van camerabeelden, waardoor de politie hem al snel kon arresteren. Willis werd donderdag door de rechter in het register van zedendelinquenten opgenomen en hij moet een boete van 350 pond betalen, ongeveer 395 euro. Ook kreeg hij een rehabilitatietraject opgelegd van dertig dagen, omdat hij hoogstwaarschijnlijk kampt met een alcoholverslaving.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.