Terug

Volg Vandaag Inside

Cagliari maakt komst Kevin Strootman op ludieke wijze bekend

Cagliari maakt komst Kevin Strootman op ludieke wijze bekend

3 juli 2021, 10:48

Kevin Strootman speelt ook komend seizoen in de Serie A. Cagliari huurt de Nederlandse middenvelder tot 30 juni van Olympique Marseille met de optie op nog een seizoen. De komst van Strootman werd op Twitter op ludieke wijze bekend gemaakt.

Voor de 31-jarige Strootman is het de derde club in de Serie A. Hij speelde van 2013 tot en met 2018 voor AS Roma en werd afgelopen seizoen door Marseille verhuurd aan Genoa, waarmee hij als elfde eindigde in de Serie A.

"Ervaring, fysieke kracht en techniek, krachtige en precieze schoten en de wilskracht om te winnen. Het zit allemaal in het arsenaal van Strootman", meldt Cagliari. "Nu zal hij die kwaliteiten kunnen inzetten in dienst van Cagliari."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.