Terug

Volg Vandaag Inside

Cabaretier Freek de Jonge onder vuur na grap over zieke man bij Rolling Stones

Cabaretier Freek de Jonge onder vuur na grap over zieke man bij Rolling Stones

7 juli 2022, 20:00

Freek de Jonge is donderdagavond trending op Twitter nadat hij een grapje had gemaakt over een terminaal zieke man bij het concert van The Rolling Stones. 'Iemand die geen zin heeft om uit zijn bed te komen voor de Stones', schrijft hij bij een foto van de man in een ziekenhuisbed in de ArenA.

De man op de foto is een 69-jarige Leidenaar die met Stichting Ambulance Wens naar het concert is gegaan. De terminaal zieke man had als laatste wens om nog eens naar een concert van de Britse band te gaan. Hij was op 13 juni al in de ArenA toen bekend werd dat het concert uitgesteld moest worden omdat Mick Jagger corona had. Woensdag liet Stichting Ambulance Wens, die de laatste wens van zieke mensen vervult, weten dat de wens ook op de nieuwe datum toch kan doorgaan.

De grap valt bij veel mensen niet in goede aarde. Binnen twee uur hebben honderden mensen op de tweet gereageerd. Het gros daarvan is negatief en keurt de grap af. In de reacties worden termen als 'smakeloos', 'vals' en 'misselijkmakend' gebruikt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.