Terug

Volg Vandaag Inside

Caballero (40) tekent contract voor één maand in Premier League

Caballero (40) tekent contract voor één maand in Premier League

7 dec 2021, 09:02

De 40-jarige doelman Willy Caballero maakt een kortstondige rentree in de Premier League. De voormalige keeper van onder meer Manchester City en Chelsea heeft een contract voor één maand ondertekend bij Southampton.

De Argentijnse routinier moet bij de Engelse club het wegvallen van de keepers Alex McCarthy en Fraser Forster opvangen. Beide doelmannen hebben een spierblessure opgelopen en zijn nog wekenlang uit de roulatie.

Southampton staat op de ranglijst op de vijftiende plek. Zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen Arsenal. Caballero zal bij dat duel al tot de wedstrijdselectie van Southampton behoren, aldus de club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.