Terug

Volg Vandaag Inside

Burnley ontsnapt nét aan blunder met geschorste Pieters

Burnley ontsnapt nét aan blunder met geschorste Pieters

9 feb 2021, 20:10

Burnley is dinsdagavond ontsnapt aan een enorme blunder. De nummer 17 van de Premier League wilde met Erik Pieters aan het duel met Bournemouth in de FA Cup beginnen. Burnley kwam er pas een half uur voor de aftrap achter dat de Nederlandse linksback een schorsing moet uitzitten.

Burnley was net op tijd op Pieters uit de opstelling te halen. De club stuurde een nieuwe basisformatie rond, zonder de oud-verdediger van onder meer PSV en FC Utrecht, die uiteraard ook niet op de bank mag zitten.

Als Pieters wel aan de aftrap was verschenen, dan had Burnley het bekerduel reglementair verloren. Bournemouth is de nummer 6 van de Championship, het tweede niveau in het Engelse voetbal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.