Terug

Volg Vandaag Inside

Burnley in gesprek over mogelijke overname

Burnley in gesprek over mogelijke overname

12 nov 2020, 18:17

Burnley is in gesprek met niet nader genoemde investeerders over een mogelijke overname, zo heeft de Premier League-club donderdag bevestigd. Burnley is momenteel de nummer 19 van de hoogste Engelse voetbalklasse.

"Met volledige inachtneming van de lopende processen, zal de club geen verder commentaar geven op deze kwestie totdat de besprekingen zijn afgerond", meldt Burnley in een verklaring.

De Amerikaanse sportinvesteringsmaatschappij ALK Capital LLC werd in september in verband gebracht met een overname, met besprekingen in een vergevorderd stadium. ALK Capital LLC wordt geleid door Alan Pace, die een Wall Street-achtergrond heeft.

Vorig seizoen eindigde Burnley, opererend met een van de kleinste budgetten in de competitie, als tiende. Manager Sean Dyche klaagde sindsdien over het gebrek aan investeringen van de club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.