Terug

Volg Vandaag Inside

Burgemeester Jorritsma en Arno Vermeulen zetten streep onder meningsverschil

Burgemeester Jorritsma en Arno Vermeulen zetten streep onder meningsverschil

17 apr 2020, 00:09

De burgemeester van Eindhoven liet vorige week weten dat er dit seizoen absoluut niet meer gevoetbald zal worden in de lichtstad. Arno Vermeulen reageerde met een heuze tirade op de uitspraken van de burgemeester en nam geen blad voor de mond. Inmiddels heeft het duo de strijdbijl begraven, meldt de gemeente Eindhoven op hun website.

'Burgemeester John Jorritsma en NOS-journalist Arno Vermeulen hebben vandaag telefonisch een verhelderend gesprek gehad. Deze afspraak kwam tot stand naar aanleiding van de Studio Sport-uitzending van afgelopen zondag. Daarin was Vermeulen kritisch over de uitspraken van Jorritsma over de KNVB en de eventuele hervatting van het betaalde voetbal', verwijst de gemeente Eindhoven naar de tirade van Vermeulen. 'Jorritsma stoorde zich aan de toon van het optreden van Vermeulen. Beiden hebben hun uitspraken en irritatie toegelicht en zetten een streep onder het meningsverschil.'

Tijdens de uitzending van Veronica Inside van afgelopen maandag kwam het meningsverschil ter sprake. Wim was het deels eens met Vermeulen en ook Johan reageerde. De reactie van Wim was opvallend, aangezien hij in het fragment hieronder nog iets heel anders beweerde.

VIDEO - Wim concludeert: 'Arno Vermeulen zit er best vaak naast'

Wim concludeert: 'Arno Vermeulen zit er best vaak naast!'
2:22
Wim concludeert: 'Arno Vermeulen zit er best vaak naast!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.