Terug

Volg Vandaag Inside

'Bundesliga lonkt voor Max, Van Aanholt (32) mogelijke vervanger voor PSV'

'Bundesliga lonkt voor Max, Van Aanholt (32) mogelijke vervanger voor PSV'

29 jan 2023, 22:50

PSV lijkt nog enkele drukke dagen op de transfermarkt tegemoet te gaan. De Eindhovenaren verkochten deze transferwindow al enkele steunpilaren en kunnen óók Philipp Max nog kwijtraken.

Dat melden het AD en Voetbal International zondagavond. Naar verluidt zou Eintracht Frankfurt in de markt zijn voor de Duitse linksback van PSV. Mocht het daadwerkelijk tot een transfer komen, dan willen de Eindhovenaren snel handelen. Tot die opties behoort in ieder geval Patrick van Aanholt (32).

Van Aanholt staat momenteel nog onder contract bij het Turkse Galatasaray. De Nederlandse vleugelverdediger kan echter niet rekenen op veel speeltijd van trainer Okan Buruk. De Fransman Léo Dubois geniet namelijk de voorkeur linksachter.

Met Van Aanholt zou PSV overigens een bekende binnenhalen. De verdediger met Curaçaose achtergrond speelde namelijk in de jeugd op De Herdgang. In 2007 maakte hij de overstap van PSV O17 naar Chelsea O18. De 19-voudig international van Oranje kwam al wel uit in de Eredivisie: in het shirt van Vitesse speelde hij tussen 2011 en 2014 namelijk 67 wedstrijden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.