Terug

Volg Vandaag Inside

Bundesliga-clubs mogen 'gewoon' trainen: 'Het is best raar dat het mag'

Bundesliga-clubs mogen 'gewoon' trainen: 'Het is best raar dat het mag'

20 mrt 2020, 10:00

De clubs uit de Bundesliga mogen nog 'gewoon' het trainingsveld op. De Nederlandse trainers Peter Bosz en Alfred Schreuder maken daar geen gebruik van. Zij laten hun selecties vanuit huis oefeningen doen.

Daar waar in Nederland de Eredivisie-clubs niet gezamenlijk mogen trainen, mag dat in Duitsland wel. Hoffenheim-coach Schreuder vindt dit raar en geen goed idee:'Het is sowieso best wel raar dat het mag, aangezien sportscholen en andere verenigingen wel gewoon op slot zijn. Als we trainen zijn we toch zo met veertig man in een ruimte, dat geeft ook geen prettig gevoel, vertelt de oefenmeester aan De Telegraaf.

De spelers van Hoffenheim melden zich vanaf volgende week weer op de club. Peter Bosz heeft de mannen van Bayer Leverkusen nog dertien dagen 'vrij' gegeven.

Wanneer de Bundesliga weer begint is nog niet duidelijk. Voorlopig ligt het Duitse voetbal tot 1 april stil, dit kan altijd nog verlengd worden.

VIDEO - Johan tipt Bosz als opvolger Koeman

Johan tipt Bosz als opvolger Koeman
1:22
Johan tipt Bosz als opvolger Koeman

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.