Terug

Volg Vandaag Inside

Bulthuis gaat in Zuid-Korea voetballen

Bulthuis gaat in Zuid-Korea voetballen

25 jan 2019, 12:06

HEERENVEEN (ANP) - Dave Bulthuis vertrekt na een jaar alweer bij sc Heerenveen. De 28-jarige verdediger wilde nog een keer een buitenlands avontuur aangaan en is uitgekomen bij de Zuid-Koreaanse voetbalclub Ulsan Hyundai FC.

Bulthuis ondertekende in januari 2018 een contract voor tweeënhalf jaar bij Heerenveen. De leiding van de Friese club stond open voor een vertrek.

Vorig seizoen kwam Bulthuis tot elf competitieduels en dit seizoen staat de teller op dertien wedstrijden. De verdediger speelde eerder voor FC Utrecht, 1. FC Nürnberg en het Azerbeidzjaanse Qäbälä PFK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.