Terug

Volg Vandaag Inside

Buijs terug op de bank bij Groningen tegen Feyenoord

Buijs terug op de bank bij Groningen tegen Feyenoord

23 feb 2021, 14:57

Danny Buijs keert woensdag in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord terug op de bank bij FC Groningen. De 38-jarige trainer ontbrak zondag in het duel met sc Heerenveen omdat hij in contact was geweest met iemand die positief had getest op het coronavirus. Buijs testte weliswaar negatief, maar wilde geen risico nemen. Keeperstrainer Sascha Marth en technisch directeur Mark-Jan Fledderus reisden om dezelfde reden niet mee naar Heerenveen, waar het 1-1 werd.

"Ik ben eerder afwezig geweest bij de uitwedstrijd tegen Feyenoord om privéredenen, maar dit was heel anders. Je voelt je goed, je hebt een negatieve uitslag van een coronatest en toch is het beter om niet in de buurt van anderen te komen. Maar goed: het was beter dat ík thuis op de bank zat dan één van de spelers. We willen graag alle risico’s op besmetting zo klein mogelijk houden", aldus Buijs.

FC Groningen staat zesde in de Eredivisie, Feyenoord is de nummer 4. Het verschil tussen de twee clubs is 4 punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.