Terug

Volg Vandaag Inside

Buffon lovend over De Ligt: 'Ik zag een buitengewone speler'

Buffon lovend over De Ligt: 'Ik zag een buitengewone speler'

29 sep 2019, 16:00

Mister Juventus himself, Gianluigi Buffon heeft zich lovend uitgelaten over Matthijs de Ligt. De 41-jarige doelman keerde gister tegen SPAL terug onder de lat bij de Oude Dame en zag een uitstekende De Ligt voor hem spelen. 'Ik zag een buitengewone speler. Hij was heel geconcentreerd. Van de eerste tot en met de laatste minuut was hij exceptioneel', liet Buffon weten via de clubwebsite van Juventus.

De Ligt maakte de eerste weken een wat onzekere indruk bij Juventus en lag geregeld onder vuur bij de pers, fans en op social media. Ook kwam naar buiten dat trainer Sarri veel bezig is met het jonge talent en hem op een speciaal dieet heeft gezet. Naar verluidt zou zelfs sterspeler Cristiano Ronaldo de jongeling in de gaten houden.

Gister tegen SPAL maakte De Ligt een uitstekende indruk en waren ook de critici op Twitter lovend. Als kers op de taart kreeg De Ligt dus nog een paar mooie woorden van zijn keeper en clublegende Buffon.

Het weekend van Kieft: 'De Ligt speelde helemaal niet slecht'
8:34
Het weekend van Kieft: 'De Ligt speelde helemaal niet slecht'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.