Terug

Volg Vandaag Inside

'Buffon keert na één jaar terug bij Juventus'

'Buffon keert na één jaar terug bij Juventus'

26 juni 2019, 10:01

Gianluigi Buffon staat voor een spectaculaire terugkeer naar Juventus. Vorig jaar vertrok de 41-jarige doelman na zeventien seizoenen naar PSG omdat hij toe was aan een nieuwe uitdaging.

De routinier maakte onlangs bekend na één jaar alweer te vertrekken uit Frankrijk. Sindsdien werd de Italiaanse doelman met diverse clubs in verband gebracht. Zo zou hij met de Italiaanse clubs Atalanta Bergamo, Brescia en Parma gesproken hebben, en werd hij bij FC Porto genoemd als mogelijke vervanger van Iker Casillas.

Deze clubs lijken achter het net te vissen want volgens Sky Sports is de 41-jarige doelman inmiddels in verregaande onderhandeling met oude liefde Juventus.

In Turijn zou Gianluigi Buffon als stand-in van Wojciech Szczesny moeten gaan fungeren.

Travel only has one rule don't come back the same as you left. Come back different.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.