Terug

Volg Vandaag Inside

Buffon (43) noemt uiterste pensioendatum

Buffon (43) noemt uiterste pensioendatum

3 mrt 2021, 14:58

Er lijkt dan toch een einde te komen aan de lange voetballoopbaan van Gianluigi Buffon. De 43-jarige doelman zegt woensdag tegen de krant The Guardian dat hij uiterlijk in de zomer van 2023 stopt. 'Dat is echt de uiterste datum. Maar het zou ook kunnen dat ik er over vier maanden al mee ophoud.'

Het contract van Buffon loopt na dit seizoen af. Hij moet nog met Juventus om de tafel om te spreken over eventuele verlenging.

Buffon behaalde met Italië in 2006 de wereldtitel. Eerder kondigde de keeper zijn afscheid al aan. Daar kwam hij op terug door eerst voor een jaar naar de Franse topclub Paris Saint-Germain te gaan en vervolgens terug te keren bij Juventus, waar hij nu tweede doelman is achter Wojciech Szczesny.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.