Terug

Volg Vandaag Inside

Buffon (42) weet niet van ophouden en verlengt contract met een jaar

Buffon (42) weet niet van ophouden en verlengt contract met een jaar

17 apr 2020, 16:20

Gianluigi Buffon krijgt er maar geen genoeg van. De tweeënveertigjarige doelman stelt zijn pensioen voorlopig uit en verlengt zijn contract bij Juventus.

Officieel is het nog niet, maar mondeling bereikten de doelman en Juventus-voorzitter Andrea Agnelli een akkoord over een contractverlening van één jaar.

Wanneer de mogelijkheid er is, zal Buffon, die sinds zijn terugkeer in Turijn fungeert als stand-in van Wojciech Szczesny, zijn handtekening zetten onder een contract dat hem tot en met de zomer van 2021 aan Juventus verbindt. Dat meldt het Italiaanse Tuttosport vrijdagmiddag.

'Ik weet dat ik mezelf en mijn teamgenoten nog prachtige, emotionele momenten kan bezorgen. En ik voel me ook gewoon goed. Ik zie een pensioen echt pas in de verre toekomst voor me', zei Buffon eind vorig jaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.