Terug

Volg Vandaag Inside

'Bryan Linssen kan miljoenencontract in China tekenen'

'Bryan Linssen kan miljoenencontract in China tekenen'

23 apr 2020, 10:36

Bryan Linssen kan een miljoenencontract in China tekenen, meldt De Telegraaf. Linssen is transfervrij en staat ook in de belangstelling van onder andere Feyenoord.

Linssen zou in China een netto-salaris kunnen verdienen dat in Nederland alleen door Ajax wordt betaald. Ook ploeggenoot Tim Matavz kan kiezen voor het grote geld in China.

Afgelopen week werd bekend dat Feyenoord zich voor een eerste verkenning had gemeld bij Linssen. Jan Boskamp ziet zijn komst wel zitten: 'Van mij mag die komen!', gaf hij aan in een niet al te vlekkeloos verlopen Facetime-gesprek. Bekijk de beelden hieronder!

VIDEO - Regisseur imiteert Facetime-skills Jan Boskamp

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.