Terug

Volg Vandaag Inside

'Bruma verruilt Wolfsburg voor Schalke'

'Bruma verruilt Wolfsburg voor Schalke'

30 jan 2019, 18:19

GELSENKIRCHEN (ANP/DPA) - Jeffrey Bruma gaat in Gelsenkirchen bij Schalke 04 voetballen, melden Duitse media. De 27-jarige Nederlandse verdediger komt over van VfL Wolfsburg. Beide clubs moeten de transfer nog bekend maken.

Het contract van Bruma bij Wolfsburg loopt tot de zomer van 2021. In 2016 kwam de verdediger voor 13 miljoen over van PSV. Bruma wist de hooggespannen verwachtingen, mede door een zware knieblessure, niet waar te maken.

Schalke heeft een centrale verdediger nodig na het vertrek van Naldo naar AS Monaco en de blessure van Benjamin Stambouli.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.