Terug

Volg Vandaag Inside

'Het zou me niet verbazen als hij er op het WK bij is'

'Het zou me niet verbazen als hij er op het WK bij is'

18 nov 2021, 08:56

Arnold Bruggink acht de kans aanwezig dat Jeremie Frimpong er volgend jaar bij is op het WK in Qatar. De 20-jarige rechtsback is dit seizoen basisspeler bij Bayer Leverkusen en zou volgens de analist niet misstaan in het Nederlands elftal. 

‘Hij is onomstreden basisspeler bij de huidige nummer zes van de Bundesliga. Een jongen die het invult zoals Denzel Dumfries het doet’, zegt Bruggink bij Voetbalpraat. ‘Het zou me niet verbazen als hij er over een jaar bij is.’

Frimpong kwam begin dit jaar voor 11 miljoen over van Celtic. De verdediger, met Ghanese roots, tekende een contract tot juni 2025 bij Leverkusen. Frimpong speelde tot dusver zeventien wedstrijden voor de Duitse club, waarin hij goed was voor één doelpunt en liefst vijf assists. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.