Terug

Volg Vandaag Inside

Brugge vergroot problemen Monaco en Henry

Brugge vergroot problemen Monaco en Henry

6 nov 2018, 21:53

MONACO (ANP) - AS Monaco blijft ook onder de nieuwe trainer Thierry Henry slecht presteren. De nummer twee uit de Franse competitie van vorig seizoen verloor dinsdag in de Champions League de thuiswedstrijd tegen Club Brugge: 0-4. Monaco is na vier duels laatste in poule A met slechts één punt. Brugge is derde met vier punten, achter Borussia Dortmund en Atlético Madrid.

Brugge leidde bij rust al met 0-3. Hans Vanaken opende in de 12e minuut de score. Vijf minuten later scoorde de middenvelder opnieuw, dit keer vanaf de strafschopstip. Vanuit een counter nam Wesley Moraes met een schot in de verre hoek de derde treffer voor zijn rekening. Ruud Vormer, die de assist gaf bij de 0-3, maakte tegen het einde van de tweede helft de 0-4. De Nederlandse middenvelder moest afgelopen weekeinde in de topper tegen Racing Genk nog genoegen nemen met een plek op de bank, maar nu was hij weer basisspeler.

Henry begon half oktober als hoofdcoach bij Monaco. Na vijf wedstrijden, drie in de competitie en twee in de Champions League, wacht de oud-aanvaller nog op zijn eerste overwinning.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.