Terug

Volg Vandaag Inside

Brood volgt Van der Gaag op bij NAC Breda

Brood volgt Van der Gaag op bij NAC Breda

22 mrt 2019, 12:45

BREDA (ANP) - Ruud Brood is de nieuwe hoofdtrainer van NAC Breda. De oud-speler van de Brabantse club is de opvolger van Mitchell van der Gaag, die maandag vanwege teleurstellende resultaten opstapte. Met nog acht wedstrijden te gaan, staat NAC op de laatste plaats in de eredivisie. De achterstand op nummer zeventien FC Emmen is acht punten.

Brood neemt Regilio Vrede mee als assistent-trainer. Rob Penders en Maurice Verberne, die tijdelijk de leiding hadden na het vertrek van Van der Gaag, maken nu geen deel meer uit van de staf.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.