Broers Van de Kerkhof: PSV kan titel vergeten na 'complete afgang'

1 feb 2021, 10:58

Willy en René van de Kerkhof hebben tegenover Omroep Brabant gereageerd op de nederlaag van PSV bij Feyenoord (3-1). De broers beamen dat PSV de titel kan vergeten nu de achterstand op Ajax zeven punten bedraagt.

'Een complete afgang en een verdiende nederlaag,' reageren Willy en René. PSV moet zich volgens de broers gaan richten op de tweede plaats: 'En ook dat zal nog een gevecht worden,' aldus Willy.

René constateert dat PSV opnieuw twee verschillende gezichten toonde tegen Feyenoord: 'Eén helft goed, één helft slecht.' Hij hamert op het slechte verdedigen van de Eindhovenaren: 'Aanvallen is een vak, maar verdedigen ook,' wijst hij op de derde tegengoal: 'Als je ziet hoe die tot stand komt. Dat mag gewoon niet gebeuren bij PSV.'

Willy sluit zich daarbij aan: 'Dumfries is altijd aan het aanvallen. Hij is altijd weg en verdedigt geen meter meer. Dan vallen er gaten in de verdediging. En daarvan heeft Feyenoord optimaal geprofiteerd.'