Terug

Volg Vandaag Inside

Broer van Spurs-back Aurier doodgeschoten in Toulouse

Broer van Spurs-back Aurier doodgeschoten in Toulouse

13 juli 2020, 11:56

Een drama voor Tottenham Hotspur-speler Serge Aurier. De Ivoriaan won gisteren als basisspeler nog de North London Derby tegen rivaal Arsenal, maar werd vanochtend wakker met het vreselijke nieuws dat zijn één jaar jongere broer vannacht is vermoord in Toulouse.

De 26-jarige Christopher Aurier werd volgens Franse media Europa 1 en Le Point in de vroege ochtend geraakt door een kogel. Het incident gebeurde om 5.00 uur op Boulevard de Thibaud in Toulouse, nabij een nachtclub. In het ziekenhuis werd hij doodverklaard. Franse media schrijven dat de dader nog op de vlucht is. Het motief is nog onbekend.

Ook Christopher Aurier was ooit profvoetballer. De speler begon zijn carrière net als zijn broer bij RC Lens om vervolgens voor odéo FC Toulouse, Gueugnon en Chantilly uit te komen. Zijn broer Serge Aurier maakte de stap naar Toulouse om vervolgens voor het grote Paris Saint-Germain te spelen. In 2017 betaalde zijn huidige club Tottenham 25 miljoen euro voor zijn verdiensten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.