Terug

Volg Vandaag Inside

Broer Arie Boomsma reageert op gelach om filmpjes in Vandaag Inside

Broer Arie Boomsma reageert op gelach om filmpjes in Vandaag Inside

24 aug 2022, 19:17

De bijzondere filmpjes van fitnessgoeroe Arie Boomsma worden regelmatig besproken in Vandaag Inside. Ook afgelopen maandag was het weer raak, toen er onder meer een video werd laten zien waarin Arie op zijn sokken een glijbaan oprent. Johan Derksen vond na het zien van de beelden dat Arie "professionele hulp moet zoeken." Metro heeft Arie Boomsma om een reactie gevraagd, maar de fitnessgoeroe wil niet reageren.

Zijn broer wil wél verklaren waarom Arie geen reactie wenst te geven: "Daar kan ik vrij kort over zijn: het gepruttel van Derksen en co bereikt hem eigenlijk alleen als mensen hem vragen om erop te reageren. En dat doet hij niet meer."

Volgens zijn broer vindt Arie het "gepruttel" van Johan, Wilfred en René "totaal oninteressant." Ook wil hij niet reageren op het gelach, omdat "hij geen zin heeft de dynamiek van ‘hij zei dit, wat vind jij ervan?’ in stand te houden."

Bekijk hieronder hoe Johan, Wilfred en René afgelopen maandag reageerden op enkele bijzondere filmpjes van Arie Boomsma.

Johan ziet TikTok-filmpjes Arie Boomsma: ‘Die moet professionele hulp zoeken’
1:08
Johan ziet TikTok-filmpjes Arie Boomsma: ‘Die moet professionele hulp zoeken’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.