Terug

Volg Vandaag Inside

Brobbey vertelt openhartig: 'Er kwam veel emotie los na die goal'

Brobbey vertelt openhartig: 'Er kwam veel emotie los na die goal'

5 mrt 2021, 15:37

Brian Brobbey heeft de Lasse Schöne Trophy ontvangen voor mooiste doelpunt van de maand bij Ajax. Het gaat om zijn doelpunt tegen OSC Lille in de Europa League. Na het maken van de goal kwamen de nodige emoties los bij de spits, zo vertelt Brobbey tegenover Ajax TV.

'Het voelt goed. Het was een belangrijk doelpunt, dus ik ben er erg blij mee', vertelt Brobbey aan Ajax TV. 'Het was een heel mooie bal van Klaassen, met veel gevoel. Ik zag de benen van de keeper openstaan en in een split second besloot ik te schieten. Ik zei meteen dankjewel tegen Davy. Ik was heel erg blij. Er kwam veel emotie los natuurlijk en ik was aan het schreeuwen. Normaal juich ik niet, maar ik nu was ik echt aan het schreeuwen.'

Brobbey kan niet wachten op de duels met Young Boys. 'We gaan ons best doen om ze te verslaan. Dat komt zeker wel goed. Hopelijk scoor ik weer.'

Wim begrijpt Brobbey: 'Er is toch geen perspectief voor hem bij Ajax?'

Wim begrijpt Brobbey: 'Er is toch geen perspectief voor hem b...
3:05
Wim begrijpt Brobbey: 'Er is toch geen perspectief voor hem b...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.